fbpx

Werken in de horeca?

Ben jij sociaal en houd jij van contact met gasten? Dan is een baan in de horeca perfect voor jou! Het maakt niet uit of je al heel veel ervaring hebt of juist helemaal niet. Laat ons weten waarom jij aan de slag wil in de horeca. Wij bieden een ruim aanbod aan vacatures binnen de horeca bij verschillende topwerkgevers! Wil je aan de slag als barmedewerker, bedieningsmedewerker of heb je andere ambities? Vul het sollicitatieformulier in, dan nemen wij direct contact met je op.

  Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden

  Werken als barmedewerker?

  SOLLICITEER EN START DIRECT

  Als barmedewerker zorg jij ervoor dat alle drankjes op tijd klaar staan voor de bediening. Je bent een sfeermaker en werkt netjes en hygiƫnisch. Wil jij aan de slag als barman of barvrouw? Dan hebben wij de leukste vacatures voor jou!

  bedieningsmedewerker

  Werken als bedieningsmedewerker?

  SOLLICITEER EN START DIRECT

  Als bedieningsmedewerker zorg jij ervoor dat de gasten niks te kort komen . Je bent representatief en graag in contact met mensen. Wil je direct aan de slag als bedieningsmedewerker bij een van onze top werkgevers? Solliciteer dan direct.

  Bijbaan in de horeca?

  SOLLICITEER EN START DIRECT

  Wil je naast je studie aan de slag als horecamedewerker? Zie jij jezelf naast je studie al uren maken als barmedewerker of bedieningsmedewerker? Dan hebben wij de juiste vacatures voor jou.

  bijbaan in de horeca