Altijd een oplossing op maat voor uw bedrijf

U bent op zoek naar een nieuwe werknemer, maar heeft u geen idee wat uw mogelijkheden zijn omtrent het inhuren van personeel. SamenFlex gaat met u het gesprek aan en adviseert u de beste opties voor uw organisatie. Om een goed advies te kunnen geven komen wij graag op locatie langs om een goede inventarisatie te kunnen maken. In het advies dat wij u geven nemen wij ook diverse andere punten mee. Waarbij u kunt denken aan krapte op de arbeidsmarkt en de moeilijkheidsgraad van de functie.

Onderstaand vind u diverse diensten welke worden aangeboden door SamenFlex.

Uitzenden

Uitzenden is de meest gangbare manier van werken wanneer organisaties pieken hebben waarbij er snel op- en afgeschakeld dient te worden met mankracht. Daarnaast is uitzenden ook interessant om een gat te dichten van verzuimende collega’s of om extra werkzaamheden weg te werken. Een andere reden voor het inhuren van kandidaten is omdat organisaties vaak eerst ervaring op willen doen. Voordat de kandidaat daadwerkelijk een contract bij de organisatie krijgt. Wanneer uw organisatie aan uitzenden moet denken?

 • Het tijdelijk vervangen van vast personeel bij ziekte, zwangerschap of vakantie
 • Tijdelijke (Seizoens) pieken opvangen
 • Wanneer u voor beoordeling van een kandidaat langer de tijd wilt nemen
 • U wilt kosten besparen, u betaald alleen de gewerkte uren dus u heeft minder werkgeversrisico’s
 • U wilt tijd besparen en ontzorgt worden op het gebied van personeel en personeelsadministratie
 • Uw organisatie heeft een flexibele schil nodig
 • Werving en selectie

Het vinden van goed personeel wordt steeds moeilijker. Veel mensen met de juiste talenten lopen al rond op de arbeidsmarkt. Daarnaast kost het uw organisatie veel tijd en zijn de kosten relatief hoog om de juiste kandidaat te werven.

SamenFlex helpt u graag met het vinden van de juiste kandidaat. SamenFlex zal samen met u de behoeftes doornemen welke van toepassing zijn op uw organisatie. Met behulp van het gewenste profiel gaan wij aan de slag de juiste match te vinden.

Payroll

Payroll is een service waarbij organisaties ervoor te kiezen de loonadministratie uit te besteden. Op deze manier wordt het juridisch werkgeverschap door het uitzendbureau op zich genomen.
De voordelen van payroll via SamenFlex:

 • Scherpe tarieven
 • U bespaart veel tijd en kan zich focussen op andere activiteiten
 • U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s
 • U betaald alleen de gewerkte uren
 • U verlaagt de loonkosten van vast personeel binnen uw organisatie
 • Payroll biedt u Flexibiliteit

Rework

Krijgt u als organisatie een grote partij goederen binnen waarbij iets specifiek gemaakt moet worden? Geheel naar uw wensen past SamenFlex de te verwerken goederen aan. Samen met u bepalen wij de werkzaamheden, kosten en het tijdslimiet. SamenFlex neemt de volledige verantwoordelijkheid u te ontzorgen op het gebied van personeel inplannen en aansturen met alle daarbij behorende werkzaamheden.

Containers laden en lossen SamenFlex is een gespecialiseerd in het laden en lossen van containers. In onze database hebben wij een pool beschikbaar met ervaren kandidaten welke direct af te roepen zijn. Voor het laden en lossen van containers biedt SamenFlex u maatwerk. Afhankelijk van de grootte en inhoud van de container. Vooraf wordt u op de hoogte gebracht van de kosten, op deze manier heeft u snel inzichtelijk hoeveel kosten SamenFlex u bespaart.

Neem contact op met SamenFlex om te bespreken hoe wij u de zorg van het laden en lossen van containers uit handen nemen en hoeveel wij u besparen.

Vakantiekrachten

Tijdens vakantieperiodes is er vaak extra behoefte naar tijdelijk en vervangend personeel. Ook het wegwerken van extra orders in deze perioden spelen binnen uw organisatie hierin een grote rol.

De voordelen van vakantiekrachten:

 • Kostenbesparend
 • Snel ingewerkt
 • Flexibiliteit

Vraag SamenFlex voor de mogelijkheden voor het inzetten van vakantiekrachten binnen uw organisatie.

Inhouse service

Bij een inhouse dienstverlening welke wordt aangeboden door SamenFlex bieden wij u een optimale dienstverlening waarbij er dagelijks een intercedent op locatie aanwezig is. Met iedereen onder één dak is het communiceren en het uitvoeren een stuk makkelijker. Onze taak is u volledig te ontzorgen op het gebied van personeel en diverse HR vraagstukken, planning, werving en selectie.

Daarnaast zijn kostenbesparing en leverbetrouwbaarheid een belangrijk aspect in het plaatje.
U heeft tijd over om samen met uw werknemers te kunnen focussen op dingen waar uw organisatie goed in is. Het ontwikkelen, maken en verkopen van uw eigen product(en).

Poolmanagement

Snel inzetbaar personeel nodig? In welke branche u ook werkt, SamenFlex heeft een ruime database vol met potentiële kandidaten. Onze kandidaten zijn inzetbaar voor uw basisbehoefte, het vervullen van een planning, maar ook bij calamiteiten, een extra drukke periode en het opvangen van ziekte en vakantie van uw vaste medewerker.
Bij SamenFlex staat het snel kunnen leveren van gemotiveerd personeel voorop. Dit betekend dat wij in staat zijn u altijd van personeel te voorzien.

Kortom, Poolmanagement bij SamenFlex staat voor flexibiliteit, snelheid en continuïteit.

Meer weten over poolmanagement? Neem contact op met SamenFlex.

HR advies en oplossingen

Doordat de markt en techniek continu veranderen zijn organisaties verplicht mee te bewegen. Veel bedrijven zijn zoekende en schakelen om naar meer flexibiliteit binnen de organisatie.

Eigen personeel is van groot belang, zij moeten met het bedrijf veranderen om mee te kunnen groeien. Juist dit punt is voor u een uitdaging. Hierbij te denken aan medewerkers die het tempo niet meer aankunnen, of collega’s wie overgeplaatst moeten worden naar een andere afdeling omdat hun werkzaamheden worden geautomatiseerd. Misschien heeft u collega’s die niet voldoende bekend zijn met de wet en regelgeving, participatiewet, outplacement of re-integratie? Waar moet u bij al deze punten aan denken?

Bent u nieuwsgierig hoe u samen met ons diverse HR zaken binnen uw organisatie aan kan pakken? Neem dan contact op met SamenFlex.