fbpx

Blog

Interview

Waarom koos Majeed  voor SamenFlex?

Wie ben je?
Mijn naam is Majeed Alsalhawi. Ik ben een gekwalificeerde ICT medewerker. Voordat mijn carrière begon heb ik diverse ICT opleidingen en cursussen afgerond.
De afgelopen 5 jaren heb ik bij diverse grote internationale marktspelers in zowel binnen als buitenland ervaring binnen de ICT op mogen doen. Volledig bevoegd en met vol vertrouwen werk ik dagelijks aan een breed scala van mainstream en op maat gemaakte software.
Mijn dagelijkse doelstelling is om alle verantwoordelijkheid te nemen om een beter presterende ICT afdeling binnen een organisatie op te zetten.

Hoe ben je bij SamenFlex terecht gekomen?
Via een online vacaturebank kwam ik de vacature voor allround ICT medewerker tegen. Waarop ik direct een enthousiaste brief heb geschreven met mijn cv. Na een goede kennismaking met de eigenaar van SamenFlex heeft zij mij voorgesteld bij een opdrachtgever in Etten-Leur. Op kort termijn ben ik bij deze opdrachtgever op gesprek geweest, waarbij alle partijen merkte dat er direct een klik was. Na de eerste kennismaking is alles in vogelvlucht gegaan. Ik ben inmiddels gestart bij de opdrachtgever, door deze kans ben ik weer een stuk verder in de richting van mijn droombaan. Daarnaast weet ik wat de vooruitzichten zijn en als ik goed mijn best doe is er een mogelijkheid om bij deze opdrachtgever vast in dienst te treden.

Wat vind je van SamenFlex?
Het mooie van SamenFlex is dat zij een goede relatie hebben met hun opdrachtgevers. De bedrijven kennen niet alleen de organisatie maar ook het persoon erachter. Zij weten dat zij hard werken om een geschikte kandidaat voor de functie te vinden. Ik vind het fijn dat ik regelmatig wordt gebeld hoe het gaat met mij persoonlijk als bij mijn nieuwe baan. Als ik SamenFlex moet omschrijven denk ik aan betrokken, creatief, krachtig, goede en duidelijke communicatie naar alle partijen.