Op zoek naar personeel voor jouw bedrijf?

Je bent op deze pagina met een reden.
Je heeft medewerkers nodig. Dan ben je bij SamenFlex aan het juiste adres.

SamenFlex is een deskundige arbeidsbemiddelaar gevestigd in Zuidwest Brabant, Zeeland en Zuid Holland. SamenFlex is een organisatie die gemotiveerde kandidaten werft voor jouw organisatie. Wij zijn onze opdrachtgevers graag optimaal van dienst op het gebied van flexibele arbeid. SamenFlex is meer dan een uitzendbureau. Wij begrijpen wat wij moeten bijdragen zodat uw organisatie de gestelde bedrijfsdoelstellingen behaald. Hiervoor wordt er namens het team van SamenFlex veel energie gestoken in het begrijpen van uw behoeften en het correct uitvoeren hiervan.

Op ieder moment van de dag staat SamenFlex voor jouw klaar. Of dit nu geldt voor ad hoc aanvragen, (seizoens)pieken of voor een langere tijd. SamenFlex zal op al uw vraagstukken met betrekking tot personeel altijd de gewenste oplossing bieden. SamenFlex denkt graag met u mee op het gebied van personeelsbehoeften, daarnaast adviseren wij u op dit gebied en beantwoorden wij graag al uw vraagstukken.

Voor meer informatie over SamenFlex kun je direct contact opnemen met ons via onderstaand formulier of bel ons op – 06 25 21 07 05

Ons bezoek adres