fbpx

Op zoek naar personeel voor jouw bedrijf?

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt. Dat is natuurlijk niet voor niets, je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een goede medewerker.
Dan ben je bij SamenFlex aan het juiste adres!

SamenFlex is een deskundige arbeidsbemiddelaar met jaren ervaring in de branche. Vanaf ons gezellige kantoor, welke is gevestigd op de Borchwerf in Roosendaal ondersteunen wij bedrijven in de regio Brabant, Zeeland en Zuid Holland met het invullen van hun vacatures.

SamenFlex is al haar opdrachtgevers graag optimaal van dienst op het gebied van flexibele en vaste arbeid. SamenFlex is meer dan een uitzendbureau. Wij begrijpen wat wij moeten bijdragen zodat jouw organisatie de gestelde bedrijfsdoelstellingen behaald. Hiervoor wordt er namens het team van SamenFlex veel energie gestoken in het begrijpen van jouw behoeften en het correct uitvoeren hiervan.

Op ieder moment van de dag staat SamenFlex voor jou klaar. Of dit nu geldt voor ad hoc aanvragen, (seizoens)pieken of voor langere tijd. SamenFlex zal op al jouw vraagstukken met betrekking tot personeel altijd de gewenste oplossing bieden. Wij denken graag met je mee op het gebied van personeelsbehoeften, daarnaast adviseren wij je op dit gebied en beantwoorden wij graag al jouw vraagstukken.

Voor meer informatie over SamenFlex kun je direct contact opnemen met ons via onderstaand formulier of bel ons op – 06 25 21 07 05.

Horen we je snel?

Ons bezoek adres

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]