fbpx

Altijd een oplossing op maat voor jouw bedrijf

Je bent op zoek naar een nieuwe werknemer, maar je hebt geen idee wat de mogelijkheden zijn omtrent het inhuren van personeel. SamenFlex gaat met jou het gesprek aan en adviseert je de beste opties voor jouw organisatie. Om een goed advies te kunnen geven komen wij graag op locatie langs om een goede inventarisatie te kunnen maken. In het advies dat wij je geven nemen wij ook diverse andere punten mee. Waarbij je kunt denken aan krapte op de arbeidsmarkt en de moeilijkheidsgraad van de functie.

Onderstaand vind je de diensten die SamenFlex jou kan bieden.

Uitzenden

Uitzenden is de meest gangbare manier van werken wanneer organisaties pieken hebben waarbij er snel op- en afgeschakeld dient te worden met mankracht. Daarnaast is uitzenden ook interessant om een gat te dichten van verzuimende collega’s of om extra werkzaamheden weg te werken. Een andere reden voor het inhuren van kandidaten is omdat organisaties vaak eerst ervaring op willen doen. Voordat de kandidaat daadwerkelijk een contract bij de organisatie krijgt. Wanneer je organisatie aan uitzenden moet denken?

 • Het tijdelijk vervangen van vast personeel bij ziekte, zwangerschap of vakantie
 • Tijdelijke (Seizoens) pieken opvangen
 • Wanneer je voor beoordeling van een kandidaat langer de tijd wilt nemen
 • Je wil kosten besparen, je betaald alleen de gewerkte uren dus je hebt minder werkgeversrisico’s
 • Je wil tijd besparen en ontzorgt worden op het gebied van personeel en personeelsadministratie
 • Je organisatie heeft een flexibele schil nodig

SamenFlex helpt je graag met het vinden van de juiste kandidaat. SamenFlex zal samen met jou de behoeftes doornemen welke van toepassing zijn op jouw organisatie. Met behulp van het gewenste profiel gaan wij aan de slag de juiste match te vinden.

Werving en selectie

Wanneer je een medewerker nodig hebt en je geen tijd hebt om een wervingsactie op te zetten dan is werving en selectie de ideale oplossing. Op deze manier wordt het werk omtrent de werving volledig uit handen genomen door SamenFlex en krijg je alleen de juiste kandidaat aangeboden voor de functie waarvoor jij een medewerker zoekt. Deze persoon zal direct in dienst treden bij jouw organisatie.

Payroll

Payroll is een service waarbij organisaties ervoor te kiezen de loonadministratie uit te besteden. Op deze manier wordt het juridisch werkgeverschap door het uitzendbureau op zich genomen.
De voordelen van payroll via SamenFlex:

 • Scherpe tarieven
 • Je bespaart veel tijd en kan zich focussen op andere activiteiten
 • Je loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s
 • Je betaald alleen de gewerkte uren
 • Je verlaagt de loonkosten van vast personeel binnen jouw organisatie
 • Payroll biedt je Flexibiliteit

Vakantiekrachten

Tijdens vakantieperiodes is er vaak extra behoefte naar tijdelijk en vervangend personeel. Ook het wegwerken van extra orders in deze perioden spelen binnen jouw organisatie hierin een grote rol.

De voordelen van vakantiekrachten:

 • Kostenbesparend
 • Snel ingewerkt
 • Flexibiliteit

Vraag SamenFlex voor de mogelijkheden voor het inzetten van vakantiekrachten binnen jouw organisatie.

Inhouse service

Bij een inhouse dienstverlening welke wordt aangeboden door SamenFlex bieden wij je een optimale dienstverlening waarbij er dagelijks een intercedent op locatie aanwezig is. Met iedereen onder één dak is het communiceren en het uitvoeren een stuk makkelijker. Onze taak is jou volledig te ontzorgen op het gebied van personeel en diverse HR vraagstukken, planning, werving en selectie.

Daarnaast zijn kostenbesparing en leverbetrouwbaarheid een belangrijk aspect in het plaatje.
Je hebt tijd over om samen met je werknemers te kunnen focussen op dingen waar jouw organisatie goed in is. Het ontwikkelen, maken en verkopen van jouw eigen product(en).

Poolmanagement

Snel inzetbaar personeel nodig? In welke branche je ook werkt, SamenFlex heeft een ruime database vol met potentiële kandidaten. Onze kandidaten zijn inzetbaar voor je basisbehoefte, het vervullen van een planning, maar ook bij calamiteiten, een extra drukke periode en het opvangen van ziekte en vakantie van je vaste medewerker.
Bij SamenFlex staat het snel kunnen leveren van gemotiveerd personeel voorop. Dit betekend dat wij in staat zijn je altijd van personeel te voorzien.

Kortom, Poolmanagement bij SamenFlex staat voor flexibiliteit, snelheid en continuïteit.

Meer weten over poolmanagement? Neem contact op met SamenFlex.

HR advies en oplossingen

Doordat de markt en techniek continu veranderen zijn organisaties verplicht mee te bewegen. Veel bedrijven zijn zoekende en schakelen om naar meer flexibiliteit binnen de organisatie.

Eigen personeel is van groot belang, zij moeten met het bedrijf veranderen om mee te kunnen groeien. Juist dit punt is voor jou een uitdaging. Hierbij te denken aan medewerkers die het tempo niet meer aankunnen, of collega’s wie overgeplaatst moeten worden naar een andere afdeling omdat hun werkzaamheden worden geautomatiseerd. Misschien heb je collega’s die niet voldoende bekend zijn met de wet en regelgeving, participatiewet, outplacement of re-integratie? Waar moet je bij al deze punten aan denken?

Bent je nieuwsgierig hoe jij samen met ons diverse HR zaken binnen je organisatie aan kan pakken? Neem dan contact op met SamenFlex.

Neem direct contact met ons op